Konopásek Kapr Speciál RIKOMIX KAPR ČERVENÝ 2,5kg

Kód: KNP-64
Značka: KONOPÁSEK
209 Kč 173 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rybářské krmení Richard Konopásek - RIKOMIX KAPR SPECIÁL ČERNÉ V NOVÉM BALENÍ 2,5KG. UZAVÍRATELNÉ BALENÍ NEPROPOUŠTĚJÍCÍ AROMATA! MOJE FILOZOFIE Úspěšné krmení musí být prostě to nejlepší a riziko neúspěchu případných pokusů nelze v žádném případě riskovat u koncového spotřebitele. Podmínky rybářských závodů všech úrovní jsou však každopádně jedním z nejúčinnějších prostředí k ověření praktické účinnosti speciálních krmných směsí a přípravků. Právě léta závodnické praxe a kvanta získaných zkušeností vedly k odladění řady směsí, které jsou koncipovány jako univerzální nebo specializované pro jednotlivé typy vod a cílové druhy ryb. Bude to možná znít divně, ale je holým faktem, že připravuji vždy ty nejlepší možné směsi pro všechny rybáře, kteří moje krmení používají. Žádné tajemstvíčka a specialitky pouze pro sebe a nějak "ošizené" krmení pro ostatní. Pro leckoho to může být těžko uvěřitelné, ale je to tak. Ze stejného balení se dělím o krmení se svými potenciálními konkurenty na závodech a stejnou směs namíchám každému rybáři, který o ně projeví zájem. Směs vyrobena speciálně pro lov kaprů. Je složena z vybraných tepelně upravených komponentů, které obsahují obilniny, olejniny, pekárenské výrobky a přírodní, nebo přírodně identické aromata. Směs se vyrábí ve třech variantách a to žlutá, červená a černá. Rozdíl je pouze v barvě krmení, složení je stejné. Podrobná znalost charakterů mnoha rybářských revírů v celé republice a praktické zkušenosti ze specializací na jednotlivé druhy nejčastěji lovených druhů ryb mě dovoluje připravit unikátní zakázkové krmení na jednotlivé typy vod a druhy ryb. Použití: Suchou vnadící směs vhlčete vodou do požadované konzistence, která Vám vyhovuje, případně přidejte hlínu. Tato směs je vyvážené hotové krmení, které vyhrálo mnoho závodů v lovu kapra.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: