LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 1kg 4mm

Kód: 04150103
Značka: LK BAITS
99 Kč 88 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejúčinnější pelety určené k vnadění a chytání. Pelety jsou vyráběny na základě dlouhodobých zkušeností a znalostí Lukáše Krásy a jeho týmu. Pelety jsou vyrobeny lisováním pouze kvalitních ingrediencí na naší moderní peletovací lince. Studený technologický proces zaručuje stálost kvality, vynikající stravitelnost a velkou atraktivitu.  Pelety jsou určené pro vnadění a chytání všech kaprovitých ryb, ale svou úspěšnost zaznamenaly i při lovu jeseterů a sumců. Pelety nejsou napuštěny levnými oleji se sklony ke žluknutí, ale především kvalitní tekutou potravou All Amino Nutric a stabilizované pouze přírodními látkami. Obsah: Halibut moučka, Rybí moučka, Sojový protein,  přídavné látky  - Spirulina, Esenciální oleje, Rybí olej, Vitamíny, Aminokyseliny, Játrový extrakt, GLM  a jiné ingredience. Určeno pouze pro Sportovní rybolov.  Použití:  Pelety můžete používat samostatně k vnadění na jakémkoliv typu vody a v jakoukoliv roční dobu. V peletách jsou použity rozpustné látky i  do chladné vody a velmi atraktivní složky do teplé vody, proto se považuje tato návnada za velmi universální. Pelety můžete používat ke krátkodobým vycházkám, stejně tak i k dlouhým výpravám. Pelety můžete kombinovat i s boiliem nebo partiklem. Pelety nastaržujte na vlas nebo na gumičku. Jako zarážku používejte speciální zarážky LK Baits Pellets Stops. Rozpustnost: Pelety se rozpouštějí v závislosti na teplotě vody a průměru v těchto časech: 4 mm/10-50 min, 12 mm/ 2-3 hodiny, 20mm/ 5-8 hodin, 26 mm/7 -12 hodin. Peleta se po styku s vodou začne rozpouštět a jednotlivé částice stoupají sloupcem vody nebo vytváří na dně velmi atraktivní mrak. Pokud potřebujete prodloužit dobu rozpadu doporučujeme nadipovat peletu v  Dipu a obalit ji Pastou. Tím prodloužíte dobu rozpadu přibližně o 20 %. U nás vždy čerstvé! Přímo z kuchyně LK Baits!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: